2013. április 6., szombat

Danielle Steel: A sztár

Chrystal egy kis amerikai településen él családjával. Mindene a természet és az apja. A lány gyönyörű már gyermekként is, arról álmodozik, hogy egyszer hollywood-i sztár lesz. Édesapján kívül senki sem kedveli a családból, még saját anyja sem.
Chrystal megismerkedik Spencerrel, az ifjú jogásszal, de a túl nagy korkülönbség miatt egyikük sem mer többre gondolni.
A két ember élete külön utakra evez, több ezer km választja el őket egymástól. Spencer közben találkozik egy bíró lányával, Elizabeth-el, és egy év után meg is kéri a kezét. Nem sokkal ezután találkozik újból a lánnyal, és megbánja az eljegyzést. Fel akarja bontani, ám a nagyratörő nő ezzel mit sem törődik, neki csak az a fontos, hogy egy befolyásos ember felesége lehessen, még ha ehhez apja segítsége is szükséges.
Ismét különválnak, Spencer megházasodik, és újra a háborúban találja magát.
Chrystal apja meghal, őt megerőszakolja sógora, de persze senki sem a férfit gyanúsítja. Chrystal menekül otthonról és egy bárban kezd dolgozni, de hamar felfigyelnek ének tehetségére és szépségére, így műsorszámai is vannak. Később meghívást kap Hollywoodba. Végre teljesül álma, amint ezt eleinte gondolja. Van, aki felkarolja, segíti, de csak kihasználják. A férfit egy nap meggyilkolják, és Chrystalt gyanúsítják. Spencer visszatér a háborúból, felesége nem akar válni, és Chrystal nem tud szorult helyzetében máshoz fordulni, csak hozzá. A férfi segíti ki a nehézségekből, így a nő nem kerül börtönbe.
Karrierje véget ért, így nem veszik fel sehova, visszatér szülőföldjére, ahol kiderül, hogy apja ráhagyta a birtokot és édesanyja is meghalt. Chrystal itt marad, magához veszi barátait és együtt viszik tovább a birtok ügyeit. Chrystal teherbe esett Spencertől, egy kisfiúnak ad életet, ám az apának erről tudomása sincs.
Chrystal visszavágyik a sztárvilágba, és sikerül is visszailleszkednie. Ám újból összefut Spencerrel...
Egyszer olvasható, könnyed regény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése